Zařízení & příslušenství
Beef spezzatino
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
2 portions
Suroviny
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves2 - 3
-
brown onion cut into halves½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (3 cm)40 g
-
beef chuck steak cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
carrot cut into slices (1-2 cm)1
-
celery stalk cut into slices (1-2 cm)1
-
Meat stock paste (see Tips)2 tsp
-
canned diced tomatoes200 g
-
dry white wine100 g
-
water50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
984.9 mg
Protein
53.4 g
Kalorie
2337.4 kJ /
558.7 kcal
Tuk
29.1 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
8.6 g
Sacharidy
13.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken with creamy vegetable sauce
35min.
Beef Burgundy
1hod. 45min.
Lamb spezzatino
1hod. 45min.
Chicken cacciatore
50min.
Meatloaf with mushroom sauce
1hod. 15min.
Beef stroganoff
35min.
Hungarian goulash
1hod. 30min.
Beef "Burgundy"
40min.
Tomato basil chicken stew
35min.
Beef cobbler with polenta dumplings
1hod. 30min.
Beef ragu
1hod. 25min.
Apricot chicken risotto
30min.