Zařízení & příslušenství
Beef spezzatino
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
2 portions
Suroviny
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves2 - 3
-
brown onion cut into halves½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (3 cm)40 g
-
beef chuck steak cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
carrot cut into slices (1-2 cm)1
-
celery stalk cut into slices (1-2 cm)1
-
Meat stock paste (see Tips)2 tsp
-
canned diced tomatoes200 g
-
dry white wine100 g
-
water50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
984.9 mg
Protein
53.4 g
Kalorie
2337.4 kJ /
558.7 kcal
Tuk
29.1 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
8.6 g
Sacharidy
13.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb spezzatino
1hod. 45min.
Beef ragu
1hod. 25min.
Chicken cacciatore
50min.
Beef stroganoff
35min.
Chicken with creamy vegetable sauce
35min.
Beef "Burgundy"
40min.
Southern-style pork and bean casserole
40min.
Pork fillet with mustard
35min.
Moroccan chicken with couscous
45min.
Chicken and pesto risoni
35min.
Apricot chicken risotto
30min.
Lemon chicken with crispy potatoes
2hod. 40min.