Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Protein
- 53.4 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 984.9 mg
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef and pepper ragu
2h 15min
Chicken cacciatore
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Beef Burgundy
1h 45min
Tomato basil chicken stew
35 Min