
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 1 carrot cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 558.7 kcal / 2337.4 kJ
- Protein
- 53.4 g
- Tuk
- 29.1 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Sodík
- 984.9 mg
Alternativní recepty
Beef Burgundy
1hod. 45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Hungarian goulash
1hod. 30min
Beef "Burgundy"
40min
Hunters' stew
1hod.
Tomato basil chicken stew
35min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Beef goulash with dumplings
1hod. 45min
Chicken San Fernando
55min
Beef ragu
1hod. 25min