Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Protein
- 53.4 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 984.9 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 min
Beef ragu
1h 25 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Lamb spezzatino
1h 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Hungarian goulash
1h 30min
Irish stew
1h 30min
Chicken with capsicum
45 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min