
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 200 g Hartweizengrieß, fein
- 35 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 3 TL Olivenöl
- 120 g Wasser
Fülle und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 200 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (4 cm)
- 20 g gemischte, frische Kräuter (z.B. Petersilie, Thymian, Minze), Blättchen abgezupft
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Öl
- 100 g veganer Frischkäse
- 1 EL Hefeflocken
- 2 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- Weizenmehl, universal für die Arbeitsfläche
- 100 g vegane Margarine
- ½ Bund frischer Schnittlauch in Röllchen geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 139 kcal / 583 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1hod.
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Teigtascherl mit Spinatfülle und Basilikumpesto (vegan)
1hod. 40min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1hod. 30min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1hod. 20min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1hod. 20min
Parmesanersatz
15min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1hod. 40min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1hod. 15min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1hod. 30min