Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 200 g Hartweizengrieß, fein
- 35 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 3 TL Olivenöl
- 120 g Wasser
Fülle und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 200 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (4 cm)
- 20 g gemischte, frische Kräuter (z.B. Petersilie, Thymian, Minze), Blättchen abgezupft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 100 g veganer Frischkäse
- 1 EL Hefeflocken
- 2 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- Weizenmehl, universal, für die Arbeitsfläche
- 100 g vegane Margarine
- ½ Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Vegetarische Maultaschen
1h
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 Min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15min
Zwetschkenknödel mit Nussbröseln (vegan)
1h 15min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20min
Teigtascherl mit Spinatfülle und Basilikumpesto (vegan)
1h 40min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 Std. 45 Min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1h 20min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h