
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Sonnenblumenöl etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Rundkornreis
- 150 g Maismehl, fein gemahlen
- 150 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 250 g Wasser
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 500 g Heidelbeeren, frisch oder gefroren
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 248 kcal / 1040 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5hod.
Vegane Paprika-Tarte
2hod.
Mandelsahne
5min
Pfirsichtarte (vegan)
2hod.
Zwetschkenkuchen (vegan)
1hod.
Würzige Muffins mit Gurkendip (vegan)
50min
Espresso-Mandel-Veganisu
6hod.
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6hod. 20min
Mousse au Avocado
20min
Waffeln mit Erdbeerragout (vegan)
35min
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2hod.
Grießpudding mit Mango (vegan)
20min