Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
TM6 TM5

Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)

3.6 (317 hodnocení)

Suroviny

  • 130 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Einfetten
  • 100 g Rundkornreis
  • 150 g Maismehl, fein gemahlen
  • 150 g Zucker
  • 1 EL Vanillezucker
  • 2 TL Weinstein-Backpulver
  • 250 g Wasser
  • 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
  • 500 g Heidelbeeren, frisch oder gefroren
  • Staubzucker zum Bestreuen

Nutriční hodnoty
na 1 Stücke
Kalorie
1040 kJ / 248 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
33 g
Tuk
12 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty