Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, davon eine in dünnen Scheiben
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Sonnenblumenöl
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 400 g stückige Tomaten
- 40 g Tomatenmark
- 300 g Cherry-Tomaten
- 150 g Frischkäse
- 30 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 530 g), abgetropft
- ¾ TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 2 Msp. Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer
- 4 TL brauner Zucker
- 2 Prisen Zimt
- 2 Stängel Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1946 kJ / 465 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarka Dal
9h 5min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Kichererbsencurry
45 min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40 Min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45 min
Chana Masala
45 min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 min
Orientalischer Linseneintopf
35min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min