Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Zwiebel
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Majoran, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Tomatensaft
- 30 g Tomatenmark
- 250 g Cherry-Tomaten
- 200 g breite, grüne Bohnen, frisch
- 200 g grüne Bohnen
- 200 g Zucchini, in Würfeln
- 200 g Wachsbohnen, gelb
- 200 g gelbe Paprika, in Würfeln
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingsuppe
35 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Grüne Minestrone
30min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Bohnen-Kartoffel-Curry
40min
Vegetarischer Eintopf
1h
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Gemüseeintopf Ägäis
50 Min
Pilze mit Kichererbsen
9 godz.