Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Flan al cavolo viola
55 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Bagna cauda
35 Min
Crumble di verdure
1 Std. 20 Min
Flan al topinambur
40min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Mini bonet
2h
Fonduta
8h 20min
Tarte tatin
2 godz. 30 min
Peperoni alla piemontese
55 Min
Bonèt
2h