Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Gazpacho
15 Min
Tarte tatin ai pomodori
50min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Patè alle castagne in crosta
10 Std.
Quiche pere e gorgonzola
1h
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Tarte tatin
2 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Apple pie
1 Std. 20 Min