
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 227.8 kcal / 953.9 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 10.6 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2hod.
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Crostata con datterini in agrodolce
2hod. 10min
Budini aromatici al pomodoro
1hod. 10min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1hod. 20min
Quiche pere e gorgonzola
1hod.
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Brandacujun
45min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Purè di sedano rapa
35min