
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
Base di cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
-
200
g di feuilletine
nebo 200 g cialda a cono
Crema alla vaniglia
- 1 stecca di vaniglia a metà e i semini estratti
- 300 g di latte intero
- 3 uova
- 80 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 6 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Glassa al cioccolato
- 350 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 8 pezzi
- Kalorie
- 36530 kJ / 8730 kcal
- Protein
- 93 g
- Sacharidy
- 616 g
- Tuk
- 679 g
- Nasycený tuk
- 315 g
- Vláknina
- 55.3 g
- Sodík
- 462 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coppetta all'amarena
11h 40min
Ragnetti e serpentelli
1h 40min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Pasta di mandorle
1h 30min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Meringata alle fragole
2h
Cremino ai tre cioccolati
2h 25min
Bombardino
30min
Cioccolatini ai wafer e nocciole (vegan)
55min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Tiramisù allo zabaione
7h
Fiocchi di neve
5h