Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
Base di cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
-
200
g di feuilletine
nebo 200 g cialda a cono
Crema alla vaniglia
- 1 stecca di vaniglia a metà e i semini estratti
- 300 g di latte intero
- 3 uova
- 80 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 6 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Glassa al cioccolato
- 350 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 8 pezzi
- Kalorie
- 36530 kJ / 8730 kcal
- Protein
- 93 g
- Sacharidy
- 616 g
- Tuk
- 679 g
- Nasycený tuk
- 315 g
- Vláknina
- 55.3 g
- Sodík
- 462 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramelle toffee
2 Std.
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11óra 50p
Sponge cake all'arancia
2 Std.
Pasta choux
2 Std.
Bon bon ripieni di toffee
2hod. 30min
Tiramisù piccante
6hod.
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Cupcakes al cioccolato con glassa cocco-vaniglia (senza lattosio)
29h 10min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12hod.
Mousse al cioccolato e caramello salato
1h
Crema mousseline
1h
Red velvet cake
1 Std. 15 Min