Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
Base di cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
-
200
g di feuilletine
nebo 200 g cialda a cono, a pezzi (2 cm)
Crema alla vaniglia
- 300 g di latte intero
- 1 stecca di vaniglia a metà e i semini estratti
- 3 uova
- 80 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 6 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Glassa al cioccolato
- 350 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 8 pezzi
- Kalorie
- 36530 kJ / 8730 kcal
- Protein
- 93 g
- Sacharidy
- 616 g
- Tuk
- 679 g
- Nasycený tuk
- 315 g
- Vláknina
- 55.3 g
- Sodík
- 462 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema chiboust
1h
Mini hamburger di tonno
3h 40 min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3h 20min
Latte caldo con il miele
10 Min
Pasta choux
2 Std.
Tortine al limone (TM6)
2 Std.
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2h 30min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12u.
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Burger buns
4h 40min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min