Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
Base di cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
-
200
g di feuilletine
nebo 200 g cialda a cono
Crema alla vaniglia
- 1 stecca di vaniglia a metà e i semini estratti
- 300 g di latte intero
- 3 uova
- 80 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 6 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Glassa al cioccolato
- 350 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 8 pezzi
- Kalorie
- 36530 kJ / 8730 kcal
- Protein
- 93 g
- Sacharidy
- 616 g
- Tuk
- 679 g
- Nasycený tuk
- 315 g
- Vláknina
- 55.3 g
- Sodík
- 462 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 godz.
Pasta choux
2 godz.
Éclair con caramello al burro salato
19 godz.
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min
Dacquoise ai lamponi
3h
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Torta Saint Honoré
5 Std. 50 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Crema mousseline
1h
Salsa al caramello (TM6)
1h 30 min