Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 700 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 819 kJ / 197 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 8.8 g
Alternativní recepty
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Purée aux trois racines
45min
Purée céleri-pomme
45min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Purée de céleri
25 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Velouté de topinambour
45min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1h
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min