Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Harissa
- 1 TL Tomatenmark
- 1 TL Honig
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 50 g Mandeln
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Wildreismischung
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm)
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2549 kJ / 610 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Hähnchen-Papaya-Curry
35 min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Chicken Akhni
1h 30min
Couscous-Auflauf mit Hähnchen süß-sauer
1h 30min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 min
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1u.
Hähnchen-Eintopf mit Süßkartoffeln und Kidneybohnen
45 min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Beef Madras
1h 30min
Hähnchen-Pilaw
45 min