Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 180 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 150 g frischer Babyspinat
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 160 g Butter, weich
- Öl zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, griffig
- 50 g Weichweizengrieß
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 570 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Pikanter Kaiserschmarrn mit Leinöl-Kräuter-Creme
30min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1h 30min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1u. 40min
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1h
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1u. 40min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3j
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1h 30min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min