
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2 cm)
- 180 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Zwiebeln geviertelt
- 4 Knoblauchzehen halbiert
- 150 g frischer Babyspinat
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 160 g Butter weich
- Öl zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, griffig
- 50 g Weichweizengrieß
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 570 kcal / 2386 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1 Std. 25 Min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 Std. 40 Min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 Min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1 Std. 30 Min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 Std. 25 Min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1 Std.
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1 Std.
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1 Std. 30 Min