Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier (Größe M)
- 2 TL Salz
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten (siehe Variante)
- 40 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 50 g Mandeln
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 110 g natives Olivenöl extra
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- 80 g Weizenmehl, universal
- 210 g Milch
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Macis
- 350 - 400 g Paprika, gemischt, rot und gelb, in Stücken
- 10 g Apfelessig
- 1 TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2873 kJ / 686 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 min
Menü: Sellerie-Apfel-Suppe, Omelett und Apfelmuffins
1h 15 min
Vollkorn-Topfen-Fladen mit Kürbis
1h 15 min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25 min
Erdäpfel-Nuss-Ecken
50 min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Quinoa-Giersch-Gratin
1h