Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip

Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip

4.7 39 hodnocení
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 2hod. 35min.
6 Portionen

Suroviny

  • Petersilie Blättchen abgezupft
    1 ½ Bund
  • Bergkäse in Stücken
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • frische Schwammerl (siehe Tipp), in Stücken
    450 g
  • Butter
    20 g
  • Milch
    125 g
  • Sauerrahm
    250 g
  • Semmelwürfel
    250 g
  • Weichweizengrieß Type 480
    30 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    1 ¼ - 1 ½ TL
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • frische Minze Blättchen abgezupft
    3 Stängel
  • Salbeiblätter, frisch
    2 - 3
  • Thymian, getrocknet
    2 TL
  • Kapern, eingelegt
    1 EL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    15 g
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Magertopfen
    100 g
  • Butterschmalz
    3 - 4 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 18 g
Kalorie 1928 kJ / 460 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...