Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 450 g frische Schwammerl (siehe Tipp), in Stücken
- 20 g Butter
- 125 g Milch
- 250 g Sauerrahm
- 250 g Semmelwürfel
- 30 g Weichweizengrieß Type 480
- 2 Eier (Größe M)
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Salbeiblätter, frisch
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Kapern, eingelegt
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 30 g natives Olivenöl extra
- 100 g Magertopfen
- 3 - 4 EL Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1928 kJ / 460 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Tiroler Kasnock’n
1h
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Kas-Press-Knödel
45 min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Serviettenknödel
1 godz. 10 min