Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (2,5 cm)
-
500
g Fisolen, frisch
nebo 500 g Fisolen, TK - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 250 g Feta
- 300 g Cocktailtomaten
- 20 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Gelber Fisolensalat
40 Min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Mariniertes Gemüse
4h
Käferbohnensalat
35min
Gebackene Süßkartoffeln mit Knoblauchdip
40 Min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Weizen-Salat mit Granatapfelkernen
35min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2h 15min
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 Min