Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (2,5 cm)
-
500
g Fisolen, frisch
nebo 500 g Fisolen, TK - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 250 g Feta
- 300 g Cocktailtomaten
- 20 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 Min
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10 min
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45min
Krautsuppe
55min
Minestrone mit Kichererbsen
45min
Salat Nicoise
40min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Käferbohnensalat
35 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min