Zařízení & příslušenství
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
30 plátků
Suroviny
-
80 gramů sýru parmazánu na kousky
-
4 snítky čerstvý rozmarýn jehličky
-
300 gramů pšeničných zrn
-
50 gramů máku
-
250 gramů mléka
-
40 gramů máslo na kousky, plus navíc na vymazání
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
1 čajová lžička mletého kardamomu
-
hladká mouka na pomoučení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
3 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jedlé dárky
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganská feta
12hod. 10min.
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min.
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4hod.
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1hod. 15min.
Odpalované těsto
50min.
Máslo s lískovými oříšky
1hod. 30min.
Chléb z ovesných vloček, ořechů a semínek
5hod. 15min.
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3hod. 50min.
Bramborový chléb (bez lepku)
2hod. 30min.
Chytré ořechové mlsání
20min.
Medový karamel
1hod. 30min.