Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite
- 1000 g de tomate verde, cortados por la mitad
- 3 g chiles serranos, sin tallos
- 65 g de hojas de perejil fresco
- 65 g de cilantro fresco
- 65 g de hojas de epazote, frescas
- 1 cdita de orégano
- 1 ½ cdita de sal fina
- 1 papa, mediana, cortada en cubos
- 2 calabacitas, cortadas en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1256 kJ / 299 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de nopal
30 Min
Enfrijoladas de jocoque
25 Min
Guarnición de calabacitas con elote
30 Min
Chileatole de grano y verdolagas
30 Min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Tinga de col
35 Min
Ensalada de nopales
20 min
Pan de elote
1 Std.
Chileatole
55 Min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Pollo en salsa de huitlacoche
45 Min
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min