
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo pelados
- 30 g de aceite
- 1000 g de tomate verde cortados por la mitad
- 3 g chiles serranos sin tallos
- 65 g de hojas de perejil fresco
- 65 g de cilantro fresco
- 65 g de hojas de epazote, frescas
- 1 cdita de orégano
- 1 ½ cdita de sal fina
- 1 papa mediana, cortada en cubos
- 2 calabacitas cortadas en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 299 kcal / 1256 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de garbanzos con nopales
50 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Sopa de verdolagas
50 min
Arroz al chile serrano y epazote
2 godz. 40 min
Tlacoyitos de haba
1 godz. 40 min
Pozole de setas
1 godz.
Salsa de chile de árbol con cacahuate
20 min
Albóndigas al cilantro con calabacitas
50 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Pozole Verde
1 godz. 20 min
Pozole negro
1 godz. 15 min
Caldo de habas con nopales
9 godz.