Zařízení & příslušenství
皮卡丘咖哩飯
Příprava 55min.
Celkový 1hod. 55min.
2 人份
Suroviny
-
紅蘿蔔 去皮 (15克切6片薄片,其餘切2公分塊)200 克
-
綠色花椰菜 切小朵100 克
-
蘋果 去皮,切塊100 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)250 克
-
油30 克
-
咖哩粉2 茶匙
-
短梗米 洗淨瀝乾250 克
-
水900 克
-
馬鈴薯 切塊(約3公分)500 克
-
日式咖哩塊 (約半盒),剝成塊狀100 克
-
起士片2 片
-
海苔片1 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22 g
Kalorie
4711 kJ /
1127 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
13 g
Sacharidy
186.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
跟孩子一起做菜!
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan