Zařízení & příslušenství
減醣水果磅蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 55min.
8 人份
Suroviny
-
赤藻糖醇50 克
-
奶油 切小塊(室溫軟化),多備些塗抹用160 克
-
蛋4 顆
-
杏仁粉200 克
-
洋車前子粉½ 茶匙
-
綜合莓果50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 人份
Sodík
666.7 mg
Protein
48.4 g
Kalorie
11454 kJ /
2740.2 kcal
Tuk
224.7 g
Vláknina
10.6 g
Nasycený tuk
1173.7 g
Sacharidy
154 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
星級主廚 陳嬿如II
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan