Zařízení & příslušenství
番茄炒蛋
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蛋3 顆
-
鹽½ 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油5 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
番茄 切塊(約2公分)450 克
-
番茄醬2 大匙
-
糖1 茶匙
-
蔥 切段10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.8 g
Kalorie
539.2 kJ /
129 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
16.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘快煮餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan