
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Wasser und 2 EL für die Stärke
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 ½ Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l) - 200 g Rollgerste
- 600 g Kalbswangerl sehnenfrei, in Stücken (ca. 5 cm)
- 2 - 3 EL Sonnenblumenöl zum Anbraten
- 100 g Rotwein
- 1 EL getrocknete Steinpilze
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 200 g Karotten in Stücken
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen und etwas mehr zur Dekoration
- 1 Prise Zimt, gemahlen
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 40 g Butter in kleinen Stückchen
- 20 g Tomatenmark
- 600 g Wurzelgemüse (z. B. Pastinaken, Knollensellerie, Karotten, Petersilienwurzeln, Gelbe Rüben)
- 1 ½ EL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 563 kcal / 2359 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammragout mit Sellerie-Püree
1hod. 10min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1hod.
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55min
Russischer Salat
50min
Gemüsesalat im Glas
20min
Lammragout
1hod. 45min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2hod.
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2hod. 30min
Kalbsrahmgulasch
1hod.