Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Kürbiskernöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
Polentaknöderl und Fertigstellung
- 250 g Milch und 1 EL extra
- 250 g Wasser
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 130 g Polenta
- 2 Eier (Größe M)
- 4 EL Weizenmehl, glatt
- 500 g Frittierfett
- 4 geh. EL Sauerrahm
- 1 Spritzer Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1 Std.
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1 Std. 25 Min
Erdäpfelpüree-Laibchen
55 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 Std. 30 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1 Std. 25 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.