Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
TM6 TM5

Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto

4.2 (6 hodnocení)

Suroviny

Kürbiskernpesto

  • 30 g Kürbiskerne
  • ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
  • 1 Knoblauchzehe, halbiert
  • 50 g Kürbiskernöl
  • ½ TL Salz
  • 1 TL Zitronensaft

Polentaknöderl und Fertigstellung

  • 250 g Milch und 1 EL extra
  • 250 g Wasser
  • 20 g Butter, in Stücken
  • 1 ½ TL Salz
  • 1 Prise Muskat, gemahlen
  • 130 g Polenta
  • 2 Eier (Größe M)
  • 4 EL Weizenmehl, glatt
  • 500 g Frittierfett
  • 4 geh. EL Sauerrahm
  • 1 Spritzer Zitronensaft

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2128 kJ / 508 kcal
Protein
14 g
Sacharidy
50 g
Tuk
28 g
Nasycený tuk
9.2 g
Vláknina
3.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty