Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto

Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto

3.7 7 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 3hod.
4 Portionen

Suroviny

Kürbiskernpesto
  • Kürbiskerne
    30 g
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Kürbiskernöl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Zitronensaft
    1 TL
Polentaknöderl und Fertigstellung
  • Milch und 1 EL extra
    250 g
  • Wasser
    250 g
  • Butter in Stücken
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Muskat, gemahlen
    1 Prise
  • Polenta
    130 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Weizenmehl, glatt
    4 EL
  • Frittierfett
    500 g
  • Sauerrahm
    4 geh. EL
  • Zitronensaft
    1 Spritzer

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 14 g
Kalorie 2128 kJ / 508 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 9.2 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...