Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Kürbiskernöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
Polentaknöderl und Fertigstellung
- 250 g Milch und 1 EL extra
- 250 g Wasser
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 130 g Polenta
- 2 Eier (Größe M)
- 4 EL Weizenmehl, glatt
- 500 g Frittierfett
- 4 geh. EL Sauerrahm
- 1 Spritzer Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1u.
Couscousknöderl mit Sesam
40 Min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1u.
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1u.
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 godz. 25 min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55 Min