Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Walnüsse
- 500 g Wasser
- 350 g Lauch, in Stücken
- 250 g Faschiertes (vom Rind), in Stücken (3-4 cm)
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 2 Eier, verquirlt
- Semmelbrösel zum Wälzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 287 kJ / 69 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisolenfleisch
1 Std.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Fischcurry
45min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Fischgulasch
40min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min