Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 100 g de pommes de terre, coupée en morceaux
- 700 g de chair de courge butternut, coupée en cubes
- 500 g de poivrons rouges, coupés en morceaux, et quelques lamelles très fines pour la finition
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème de courgette au bleu
25 min
Soupe de panais
35 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Potage au poireau
30 min
Velouté de potiron à la cannelle
45 min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40 min
Velouté de panais au poivron rouge
35 min
Velouté carotte-betterave
35 min
Velouté de carottes à la coriandre
35 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 min