
Kompatibilní verze
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocido
- 1 hueso de jamón
- 1 hueso de espinazo en salazón
- 250 g de morcillo de ternera
- 20 g de tocino fresco
- 1800 g de agua
- 1 morcilla de cebolla suave (aprox. 100 g)
- 250 g de carne de pollo
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 100 g)
- 1 nabo en trozos (aprox. 80 g)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
Velo de garbanzos
- 1 sobre de agaragar (4 g)
Terminación
- 1 baguette congelada (cortada en láminas muy finas y tostadas)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 109 kcal / 455 kJ
- Protein
- 6.04 g
- Tuk
- 6.33 g
- Sacharidy
- 6.92 g
- Vláknina
- 2.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12hod. 30min
Fumet de pescado y gambas
20min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Arroz a banda
1hod.
Croquetas de carabineros
10hod.
Cardo con carabineros
1hod.
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1hod. 30min
Arroz con bogavante
1hod.
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1hod.
Crema de boletus
1hod. 35min