Kompatibilní verze
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocido
- 1 hueso de jamón
- 1 hueso de espinazo en salazón
- 250 g de morcillo de ternera
- 20 g de tocino fresco
- 1800 g de agua
- 1 morcilla de cebolla suave (aprox. 100 g)
- 250 g de carne de pollo
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 100 g)
- 1 nabo en trozos (aprox. 80 g)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
Velo de garbanzos
- 1 sobre de agaragar (4 g)
Terminación
- 1 baguette congelada (cortada en láminas muy finas y tostadas)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 455 kJ / 109 kcal
- Protein
- 6.04 g
- Sacharidy
- 6.92 g
- Tuk
- 6.33 g
- Vláknina
- 2.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo con carabineros
1 Std.
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 Std. 20 Min
Lubina a la cantonesa - China
25 Min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Foie de pato
33小时
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Terrinas de foie trufado
74h
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min