
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de chalotas
- 20 g de aceite de oliva
- 40 g de zumo de naranja
- 50 g de caldo de ave
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de curry en polvo (volitelně)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 36 mejillones frescos (aprox. 1000 g)
- 40 g de nata
- 1 cucharada de maicena
- aceite de oliva (para saltear los champiñones)
- 6 champiñones en cuartos (150 g)
- 1 pellizco de sal
- 1 tomate (pelado, sin semillas) en dados pequeños
- 12 hojas de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 62 kcal / 260 kJ
- Protein
- 4.07 g
- Tuk
- 3.57 g
- Sacharidy
- 3.44 g
- Vláknina
- 0.35 g
Alternativní recepty
Texturas de gin-tonic
10hod. 40min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1hod. 20min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1hod.
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1hod. 40min
Cardo con carabineros
1hod.
Chutney de higos y bastones de ibérico
1hod. 30min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1hod. 30min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Chipirones rellenos
1hod. 10min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min