Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de chalotas
- 20 g de aceite de oliva
- 40 g de zumo de naranja
- 50 g de caldo de ave
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de curry en polvo (volitelně)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 36 mejillones frescos (aprox. 1000 g)
- 40 g de nata
- 1 cucharada de maicena
- aceite de oliva (para saltear los champiñones)
- 6 champiñones en cuartos (150 g)
- 1 pellizco de sal
- 1 tomate (pelado, sin semillas) en dados pequeños
- 12 hojas de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4.07 g
- Sacharidy
- 3.44 g
- Tuk
- 3.57 g
- Vláknina
- 0.35 g
Alternativní recepty
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Boletus con foie en papillote
30 min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 godz. 30 min
Vasitos de espárragos con salpicón
10 min
Carpaccio de pulpo
3h 10 min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40 min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Cigalas al ajillo
20 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30 min