Kompatibilní verze
Tagliatelle di mais e riso con gamberi e pesto di zucchine (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 50 g di mandorle pelate
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di zucchine a rondelle
- 30 g di latte
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- 20 code di gambero, sgusciate e pulite
- 400 g di tagliatelle di riso e mais
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 4 pomodori ciliegino per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2573 kJ / 615 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 80.9 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Farfalle asparagi e bottarga
35min
Linguine ai gamberoni
30min
Linguine al salmone e vodka
20min
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min