Kompatibilní verze
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di succo di arancia
- 4 fette di pesce spada (600 g circa)
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- 200 g di finocchi, puliti e a fette sottili
- 1 arancia pelata a vivo, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Orata al sale
40 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min