Kompatibilní verze
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di succo di arancia
- 4 fette di pesce spada (600 g circa)
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- 200 g di finocchi, puliti e a fette sottili
- 1 arancia pelata a vivo, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Pesce spada agrumato
35min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min