Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 zucchine a rondelle
- 170 g di riso o altro cereale a piacere (cottura 14 min.)
-
10
g di pistacchi tritati
nebo 50 g di pistacchi al naturale sgusciati tritati al coltello - 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 230 g di pomodorini tipo Pachino, a metà o in quarti (a seconda della grandezza)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 - 5 gocce di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 51.5 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35 Min
Insalata di riso selvaggio
55 Min
Insalata di riso bicolore con salsa allo yogurt
45 Min
Insalata di riso vegetariana
40 Min
Insalata di riso
40 Min
Insalata rossa
35 Min
Insalata di riso basmati
55 Min
Succo detox antiossidante
10 Min
Insalata di riso e verdure
30 min
Tabulè di quinoa
40 Min
Insalata di riso con zucchine e menta
30 min