Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 peperoni gialli di media grandezza
- 12 - 16 asparagi verdi puliti
-
4
filetti di orata fresca
nebo 4 filetti di pesce bianco - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere
- 1 - 2 cucchiaini di capperi dissalati, a piacere
- 4 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetto di orata con peperoni
25min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Rombo pomodoro e nocciole
1 godz.
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min