Minestra di vongole con maltagliati

Minestra di vongole con maltagliati

4.8 20 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1000 g di vongole fresche, spurgate
  • 700 g di acqua + q.b.
  • 1 scalogno a metà
  • 1 foglia di alloro secca
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 120 g di pasta all'uovo tipo maltagliati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11.2 g
Kalorie 1138 kJ / 272 kcal
Tuk 12.4 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 30.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...