
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 700 g di acqua + q.b.
- 1 scalogno a metà
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo tipo maltagliati
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 272 kcal / 1138 kJ
- Protein
- 11.2 g
- Tuk
- 12.4 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpetti affogati
45min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Zuppa del pescatore
50min
Manzo alla borgognona
1hod. 35min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45min
Zuppa di muscoli
45min
Baccalà alla Soutelo
30min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1hod.
Marmitako di polpo
50min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Brodetto ricco con crostoni
1hod.
Zuppa di porcini
45min