Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 700 g di acqua + q.b.
- 1 scalogno a metà
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo, tipo maltagliati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Zuppa di baccalà
1h
Pasta e fagioli
50 min
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30min
Ponte dei sospiri
1h
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min