Kompatibilní verze
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 10 g di sale
- 300 g di riso rosso Ermes integrale, cottura 35 min.
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di totani puliti, ad anelli (vedere consigli)
- 200 g di funghi champignon a fette
- 1 ananas fresco pulito, la polpa a dadini (vedere consigli)
- ½ - 1 cucchiaino di curry in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 78.1 g
- Tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zucca e porcini
45 min
Risotto alle pere e gamberetti
50 min.
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Menù: Vellutata di funghi; peperoni ripieni con riso e salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1h
Torta morbida al cioccolato (senza glutine)
50 min.
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1 Std. 35 Min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 min
Uova sode dolci
1 Std. 20 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1u. 10min
Impasto per pizza con farina di soia
3 godz. 30 min