Kompatibilní verze
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 10 g di sale
- 300 g di riso rosso Ermes integrale, cottura 35 min.
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di totani puliti, ad anelli (vedere consigli)
- 200 g di funghi champignon a fette
- 1 ananas fresco pulito, la polpa a dadini (vedere consigli)
- ½ - 1 cucchiaino di curry in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 78.1 g
- Tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1 Std. 5 Min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 Std. 5 Min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Lasagna classica (senza lattosio)
1 Std. 45 Min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero
3 godz. 30 min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Žádné hodnocení
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50 min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45min
Cheesecake banane e frutti rossi (senza lattosio)
1 Std. 40 Min
Trionfo rosso agli aromi
1h
Besciamella (senza lattosio)
10 min