Kompatibilní verze
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 10 g di sale
- 300 g di riso rosso Ermes integrale, cottura 35 min.
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di totani puliti, ad anelli (vedere consigli)
- 200 g di funghi champignon a fette
- 1 ananas fresco pulito, la polpa a dadini (vedere consigli)
- ½ - 1 cucchiaino di curry in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 78.1 g
- Tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie speziata alla marocchina (Bimby Friend)
35 Min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2h 35 min
Panna cotta al grano saraceno
2h 35 min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Cheesecake banane e frutti rossi (senza lattosio)
1h 40min
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35 Min
Crêpes al cacao e crema di tuorli
10 Std.
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 Std. 50 Min
Cheesecake delle feste
4h 30 min
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
10 min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2h
Pasta fresca (senza glutine)
1 godz. 5 min