Hříbkové ragú s houskovými noky

Hříbkové ragú s houskovými noky

3.4 20 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • čerstvé petržele bez natě
    1 svazek
Houskové noky
  • cibule napůl
    150 gramů
  • másla na kousky
    200 gramů
  • housky suché, na kousky
    100 gramů
  • vody
    100 gramů
  • hladké mouky
    100 gramů
  • krupice
    1 polévková lžíce
  • vejce
    3
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • pepře, černého, mletého
    1 špetka
  • škrobu
    30 gramů
Hříbkové ragú
  • cibule napůl
    130 gramů
  • másla na kousky
    50 gramů
  • čerstvých hříbků (nebo hlívy ústřičné nebo žampiónů), na plátky
    500 gramů
  • bílého vína
    150 gramů
  • vody
    300 gramů
  • zeleninového bujónu
    1 kostka
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • zakysané smetany
    200 gramů
  • soli
    ¼ čajové lžičky
  • pepře, černého, mletého
    1 špetka
  • muškátového oříšku, mletého
    1 špetka

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 543 kcal / 2275 kJ
Protein 16 g
Tuk 32 g
Sacharidy 42 g
Vláknina 11.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...