
Zařízení & příslušenství
Hříbkové ragú s houskovými noky
Příprava 35min
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
čerstvé petržele bez natě1 svazek
Houskové noky
-
cibule napůl150 gramů
-
másla na kousky200 gramů
-
housky suché, na kousky100 gramů
-
vody100 gramů
-
hladké mouky100 gramů
-
krupice1 polévková lžíce
-
vejce3
-
soli½ čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého1 špetka
-
škrobu30 gramů
Hříbkové ragú
-
cibule napůl130 gramů
-
másla na kousky50 gramů
-
čerstvých hříbků (nebo hlívy ústřičné nebo žampiónů), na plátky500 gramů
-
bílého vína150 gramů
-
vody300 gramů
-
zeleninového bujónu1 kostka
-
zakysané smetany200 gramů
-
soli¼ čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého1 špetka
-
muškátového oříšku, mletého1 špetka
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
543 kcal /
2275 kJ
Protein
16 g
Tuk
32 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
11.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Houbové variace
9 recept
Česká republika
Česká republika