Hříbkové ragú s houskovými noky

Hříbkové ragú s houskovými noky

3.3 21 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • 1 svazek čerstvé petržele bez natě
Houskové noky
  • 150 gramů cibule napůl
  • 200 gramů másla na kousky
  • 100 gramů housky suché, na kousky
  • 100 gramů vody
  • 100 gramů hladké mouky
  • 1 polévková lžíce krupice
  • 3 vejce
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka pepře, černého, mletého
  • 30 gramů škrobu
Hříbkové ragú
  • 130 gramů cibule napůl
  • 50 gramů másla na kousky
  • 500 gramů čerstvých hříbků (nebo hlívy ústřičné nebo žampiónů), na plátky
  • 150 gramů bílého vína
  • 300 gramů vody
  • 1 kostka zeleninového bujónu
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 200 gramů zakysané smetany
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 1 špetka pepře, černého, mletého
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 16 g
Kalorie 2275 kJ / 543 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 11.4 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...