Zařízení & příslušenství
Hříbkové ragú s houskovými noky
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek čerstvé petržele bez natě
Houskové noky
-
150 gramů cibule napůl
-
200 gramů másla na kousky
-
100 gramů housky suché, na kousky
-
100 gramů vody
-
100 gramů hladké mouky
-
1 polévková lžíce krupice
-
3 vejce
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
30 gramů škrobu
Hříbkové ragú
-
130 gramů cibule napůl
-
50 gramů másla na kousky
-
500 gramů čerstvých hříbků (nebo hlívy ústřičné nebo žampiónů), na plátky
-
150 gramů bílého vína
-
300 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu
-
200 gramů zakysané smetany
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
2275 kJ /
543 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
11.4 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houbové variace
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1hod. 15min.
Péřové bramborové knedlíky
1hod. 10min.
Kapr ve vinné páře
45min.
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1hod. 40min.
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min.
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50min.
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
1hod. 15min.
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1hod. 20min.
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1hod. 25min.
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min.
Zámecké rizoto
35min.
Houbovo-smetanová omáčka
30min.