Zařízení & příslušenství
Hříbkové ragú s houskovými noky
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek čerstvé petržele bez natě
Houskové noky
-
150 gramů cibule napůl
-
200 gramů másla na kousky
-
100 gramů housky suché, na kousky
-
100 gramů vody
-
100 gramů hladké mouky
-
1 polévková lžíce krupice
-
3 vejce
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
30 gramů škrobu
Hříbkové ragú
-
130 gramů cibule napůl
-
50 gramů másla na kousky
-
500 gramů čerstvých hříbků (nebo hlívy ústřičné nebo žampiónů), na plátky
-
150 gramů bílého vína
-
300 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu
-
200 gramů zakysané smetany
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
2275 kJ /
543 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
11.4 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houbové variace
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Žampiónová omáčka s Nivou
20min.
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Vejce se žampiónovou náplní
40min.
Salát z nastrouhané mrkve
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min.
Huspenina
2hod. 25min.
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min.
Košíčky z filo těsta s kuřecím masem
Žádné hodnocení
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1hod. 5min.
Polévka z mladých kopřiv
25min.