Zařízení & příslušenství
Žampióny plněné listovým špenátem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
16 žampiónů velkých (cca 400 gramů)
-
2 - 3 stroužky česneku
-
20 gramů olivového oleje plus na vymazání
-
300 gramů špenátových listů, čerstvých nadrobno nakrájených
-
60 gramů zakysané smetany crème fraîche
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tuk
11 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ledový salát s hovězím masem
35 min
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55 min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 godz. 30 min
Mrkvové pesto
30 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1 godz. 30 min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20 min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 godz. 10 min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 min
Plněné žampióny
1 godz. 5 min