Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 žampiónů, velkých (cca 400 gramů)
- 2 - 3 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje, plus na vymazání
- 300 gramů špenátových listů, čerstvých, nadrobno nakrájených
- 60 gramů zakysané smetany crème fraîche
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 536 kJ / 128 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Avokádová majonéza
15 Min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 Std. 30 Min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 Min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 Min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Žádné hodnocení
Pomerančový dresink s kari
5 Min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Špenátový dip
15 Min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1 godz. 5 min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 Std.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1h 15min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 Min