Zařízení & příslušenství
地瓜葉炒丁香魚
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
丁香魚乾 泡水至軟15 克
-
地瓜葉300 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.2 g
Kalorie
504 kJ /
120 kcal
Tuk
6.22 g
Vláknina
4.7 g
Sacharidy
6.42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
充滿好奇的料理家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan