Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à tarte
- 80 g de sucre en poudre
- ½ zeste de citron jaune, non traité
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 1 œuf
La crème citron-chocolat
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de jus de citron
- 3 jaunes d'œufs
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La meringue suisse
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2393 kJ / 572 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Cupcakes pommes et caramel
40min
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Tarte aux fraises
4h
Choux menthe-chocolat
5 Std. 45 Min
Meringue italienne
30min
Eclairs façon tarte citron
1 godz. 15 min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 godz.
Tarte au citron
12 Std.
Tarte au citron meringuée sans œuf
3 Std.
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Macarons au chocolat
24h