Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (à réaliser la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème aux fruits rouges
- 250 g de lait
- 250 g de fruits rouges frais variés
- 40 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1271 kJ / 301 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à chou
2小时
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Crème pâtissière
15 Min
Macarons à la griotte
48 Std.
Mini-choux aux fraises
1h 10min
Paris-brest en bouchée
2hod. 35min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24u.
Génoise
1 godz. 50 min
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Eclair au chocolat
1h 15min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 godz. 30 min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min