Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (à réaliser la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème aux fruits rouges
- 250 g de lait
- 250 g de fruits rouges frais variés
- 40 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1271 kJ / 301 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Croustillant chocolat-framboise
16sa
Crème glacée façon spaghetti
13 Std.
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2 Std. 30 Min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2 Std. 30 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Tartelette à la mangue
4 godz. 45 min
Profiteroles à la pistache, coulis de framboises
5h 40 min
Macarons à la pomme verte
5 godz. 10 min
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30 min