Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La crème tiramisu
- 80 g de sucre en poudre
- 5 g de café instantané
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 400 g de mascarpone
- 30 g de liqueur d'amande, type Amaretto
- 15 g de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 944 kJ / 226 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 18.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Croustillant chocolat-framboise
16sa
Forêt-noire
2 Std. 30 Min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15h
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Saint-honoré - Bruno Dinel
2h 20min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Entremets façon tiramisu
5h
Bavarois aux fraises
6h 25min