Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 3 tomates, épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 414 kJ / 421 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Lapin à la provençale
1h
Lapin à la moutarde
1h
Blanquette de veau
1h 15min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Blanquette de veau
1h
Lapin marengo
1h
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Sauté de porc au cidre
1h