Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 3 tomates, épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 414 kJ / 421 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Blanquette de veau
1h 15 min
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Alicuit de canard
1h
Sauté de veau Marengo
55min
Sauté de porc au cidre
1h
Lapin à la moutarde
1h
Lapin marengo
1h
Lapin à la provençale
1h
Veau Marengo
55min
Sauté de porc au curry
1h