Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Nutriční hodnoty
- na 2 porciones
- Kalorie
- 2247 kJ / 535 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de verduras
40min
Sopa de ajo
40min
Verduras rellenas
1hod. 20min
Coliflores gratinadas
25min
Calamares guisados
50min
Arroz con pulpo
35 Min
Ensalada de arroz
1h
Imam bayildi (berenjenas rellenas)
1h 30min
Canastas de queso y espárragos
1h
Habas con costillas y embutidos de cerdo
25 Std.
Espinacas con garbanzos y bacalao
40min
Bacalao con berza y garbanzos
50min