Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Nutriční hodnoty
- na 2 porciones
- Kalorie
- 2247 kJ / 535 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamares guisados
50min
Espinacas con piñones
40 min
Risotto de verduras
40 min
Salsa de xoconostle y morita asado
20 min
Croquetas de bacalao con aceitunas
1h 40min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Garbanzos con espinacas
1h 10min
Caldo de pasta con pescado
40 min
Col rellena en salsa agridulce
3h 30min
Crema de verduras
20 min
Mozarella con higos y aceite de albahaca
30 min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min