Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de puerro (en rodajas de 2 cm)
- 150 g de cebolla (en cuartos)
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de sal
- 800 g de carne de cerdo (en trozos de aprox. 4x4 cm)
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 350 g de apio con hojas (en trozos de aprox. 3 cm)
- 5 ramitas de eneldo fresco picado
- 20 g de zumo de limón
- 500 g de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1206 kJ / 288 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 min
Caldo escocés (Scotch broth)
1u.
Limonada madrileña
40min
Estofado de cerdo y pimientos de Padrón
40min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50min
Nabos con patatas
1 Std. 50 Min
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
8h 40min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min