Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla en juliana
- 30 g de aceite de oliva
-
100
g de salsa de tomate
nebo 100 g de tomate frito - 500 g de repollo liso verde en juliana
- 200 g de patata en dados
- 800 g de caldo de pollo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 608 kJ / 145 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa de repollo, queso y beicon
45min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Acelgas con tomate
30min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Sopa minestrone
35min
Sopa de repollo
45min
Sopa de los hortelanos
30min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1 godz.
Sopa a la riojana
45min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min