Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
chalota cortada en dos
nebo 1 diente de ajo - 30 g de dados de beicon ahumado
- 1 ramita de romero fresco
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 30 g de zanahoria en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
-
100
g de tomate triturado en conserva
nebo 100 g de tomate entero en conserva - 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 200 g de pasta seca (tiburones)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- aceite de oliva virgen extra para servir
- 4 cucharadas de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa con tropezones versátil
50min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Sopa de judías rojas
35min
Sopa minestrone
35min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1 godz.
Guiso de judías con salchichas
25min
Sopa a la riojana
45min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Sopa de lentejas con batata y pasta
35min
Sopa minestrone con pasta
45min