Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 3 centimetry čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
- 30 gramů kokosového oleje
- 750 gramů máslové dýně, oloupané, na kostky (cca 2 cm)
- 400 gramů kokosového mléka
- 100 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 1 špetka kajenského pepře, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- sůl, podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 941 kJ / 227 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 17.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátová polévka s vejci
35min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Polévka z červených paprik a cuket
55 min
Krémová polévka z červené čočky
35min
Dýňovo-čočková polévka
45min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Cuketová krémová polévka
25min
Zeleninový krém
45min
Dýňová polévka
45min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min