薑母鴨

薑母鴨

4.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 老薑 切片
    150 克
  • 黑麻油
    50 克
  • 米酒
    200 克
  • 600 克
  • 帶皮去骨鴨腿 切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
    700 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • ⅛ 茶匙
  • ½ - 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 27.5 g
Kalorie 3027.5 kJ / 724.8 kcal
Tuk 55.5 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 21.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...