Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine
- 125 g de beurre demi-sel bien froid, en cubes
- 80 g d'eau
- 150 g de cresson frais, trié et essoré
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 150 g de fromage frais à l'ail et aux fines herbes, type Boursin
- 15 g de beurre mou, pour la plaque
- 600 g de saumon frais, en 1 seul morceau, coupé dans la partie la plus épaisse du filet
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 559 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Croustade lardons et champignons
1 Std. 15 Min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min
Tourte au poulet
2h
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45min
Ravioli asperge-roquette
2h
Croustade aux champignons
1 Std. 15 Min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45min
Tourte de Pâques
1 Std. 35 Min
Tourtes au porc et champignons
1h 30min
Roulé de pintade au chou
1h 10min
Soufflé aux asperges
1h 10min
Soufflé aux artichauts
50min