Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 60 g de raisins secs
- 60 g de pignons de pin
- 400 g d'épinards frais
- ½ c. à café de sel
- 100 g de roquefort, coupé en morceaux
-
1
paquet de pâte filo (ou phyllo)
nebo 1 paquet de feuilles de brick - 50 g de beurre doux, fondu
- 1 œuf, battu
-
1
c. à soupe de graines de pavot (volitelně)
nebo 1 c. à soupe de graines de sésame (volitelně) - 50 - 80 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 Min
Quiche oignon-artichaut
1 Std. 35 Min
Samoussa aux épinards
1h
Pains aux quatre fromages
45 Min
Croustillant méditérranéen
1 godz. 15 min
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1h
Sandwiches aubergine, fromage et oignons caramélisés
1h
Tatin d'échalotes au chèvre
1 Std. 10 Min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 min
Cheesecake salé au poivron
45 Min