
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 60 g de raisins secs
- 60 g de pignons de pin
- 400 g d'épinards frais
- ½ c. à café de sel
- 100 g de roquefort coupé en morceaux
-
1
paquet de pâte filo (ou phyllo)
nebo 1 paquet de feuilles de brick - 50 g de beurre doux fondu
- 1 œuf battu
-
1
c. à soupe de graines de pavot (volitelně)
nebo 1 c. à soupe de graines de sésame (volitelně) - 50 - 80 g de fromage à tartiner type Philadelphia
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 118 kcal / 494 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1hod. 15min
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Minigratins à la grecque
20min
Tartelette courgette-brebis
50min
Crumble tomate-chèvre
35min
Bricks aux légumes et à la tome
1hod.
Fleurs chorizo-feta
35min
Petits chaussons fourrés
1hod. 25min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Samoussa pomme de terre coriandre
45min
Samoussas au thon
35min