Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pâté de lapin
- 500 g de viande de lapin, en morceaux
- 200 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 4 brins d'estragon frais, équeutés et ciselés
- 2 c. à café de cognac
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La pâte
- 2 pâtes brisées maison
- farine de blé, pour fariner
- 1 œuf battu à la fourchette, pour la soudure et la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1581.9 kJ / 379.6 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Rillettes de porc tradition
12h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Pâté de campagne
48h
Rillettes de lapin
12h
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13 godz. 15 min
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Terrine de canard
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Beurre d'escargot
10min