Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pâté de lapin
- 500 g de viande de lapin, en morceaux
- 200 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 4 brins d'estragon frais, équeutés et ciselés
- 2 c. à café de cognac
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La pâte
- 2 pâtes brisées maison
- farine de blé, pour fariner
- 1 œuf battu à la fourchette, pour la soudure et la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1581.9 kJ / 379.6 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
4h 30 min
Rillettes de lapin
12h
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
25h 15min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Pâté de campagne
48 godz.
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min