Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive
- 4 cuisses de lapin
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 branches de thym frais
- 700 g d'eau
- 12 gousses d'ail, non pelées
- 500 g de haricots verts frais
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles, coupées en deux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Gibelotte de lapin
1sa 35 dk
Lapin marengo
1h
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1h 55min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin à la moutarde
1h
Ragoût de veau printanier
1h 5 min
Marmite de poulet et légumes d'automne
1 Std. 40 Min
Veau Marengo
55 min
Lapin à la provençale
1h
Rôti de veau et haricots verts
1h