Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon
- 50 g de beurre
- 550 g de blancs de poireau
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g., et 2 c. à soupe (25 g) pour les poireaux
- 4 cuisses de chapon pas trop grosses
- 120 g de riesling
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de fécule de maïs (MaÏzena) délayée dans 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2690 kJ / 645 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Lapin marengo
1h
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Coq au vin
13h
Coq au vin
9 godz. 40 min
Pot-au-feu
1h 40min
Blanquette de veau
1h
Chapon rôti aux fruits secs
4 Std. 55 Min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Lapin à la moutarde
1h
Sauté de veau Marengo
55min
Lapin à la provençale
1h