Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive
- 4 cailles, désossées et prêtes à cuire
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru
- 400 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g d'échalotes
- 20 g de beurre doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 54 g
Alternativní recepty
Osso-buco
1h 20 min
Alicuit de canard
1h
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Poulet rôti farci
1h 50 min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3h 20min
Magret de canard à la myrtille
1 Std. 10 Min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 godz. 45 min
Parmentier d'agneau
2 Std. 5 Min
Poule au pot béarnaise
2h 15 min
Feuilleté de poisson aux vapeurs d'agrumes
1h
Paupiette de veau à l'orange
1h 15min