Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de vin pétillant, type prosecco
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 500 g de raisins
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 Std.
Soupe glacée aux amandes
1 Std. 15 Min
Sabayon au citron
15 Min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 Min
Sabayon sucré
30 Min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12h 30min
Sabayon au cidre
15 Min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min